Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

Bacopa

60 capsule

In stoc

Neuroprotector. Crește capacitatea de memorare și concentrare. Combate efectele

6200 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Bacopa Monnieri conține un extract puternic de înaltă calitate de Bacopa monnieri sau Isop de apă. Fiecare capsulă asigură 500 mg de Bacopa, extract standardizat cu 50% Bacozide. Bacopa Monnieri are efect neuroprotector, crește capacitatea de memorare și concentrare și combate efectele stresului.

Bacopa (Bacopa monnieri) sau Isop de apă, este o plantă care crește în zonele mlăștinoase din India și America. În medicina Ayurveda este folosită încă din secolul 6 î.e.n. ca tonic pentru inimă și sistemul nervos.

 

 

Beneficiile Bacopa:

 

 • Neuroprotector

 • Crește capacitatea de concentrare

 • Protejează țesutul creierului de deteriorarea oxidativă

 • Îmbunătățește memoria pe termen scurt și lung

 • Crește rezistența organismului la stres

 • Păstrează integritatea funcțiilor cognitive

 

Bacopa, conține Bacozide, compuși activi responsabili pentru efectele terapeutice ale plantei. Prin studii clinice multiple s-a demonstrat că Bacopa are beneficii pe mai multe arii ce țin de creier și sănătatea mintală: Alzheimer, pierderi de memorie, anxietate, depresie, hiperactivitate (ADHD), epilepsie. În plus, este și un tonic general pentru combaterea stresului.

Bacozidele din Bacopa în mod specific pot crește memoria și capacitatea intelectuală, reduc efectele stresului oxidativ și ajută la controlul inflamației. Un beneficiu foarte important este legat de capacitatea acestora de a proteja neuronii de degradare și întârzie astfel, formarea bolilor neurodegenerative.

Când vine vorba specific de afecțiuni ale creierului și ale sistemului nervos, Bacopa are mai multe acțiuni benefice cheie. În cazul afecțiunilor degenerative ale creierului, Bacopa poate ajuta la crearea de celule neuronale noi, la creșterea fluxului sangvin către creier și la stimularea conexiunilor neuronale.

 

Adjuvant în: • Memorie și concentrare

 • Neuroprotecție

 • Stres

 • Anxietate

 • Depresie

 • Alzheimer

 • ADHD

 • Epilepsie

 • Afecțiuni cardiace

 

 

Prin aceste acțiuni, Bacopa ajuta la refacerea memoriei și la capacitatea de a învăța informații noi. Este frecvent recomandată ca adjuvant pentru persoanele cu demență sau Alzheimer.

Stările depresive și anxioase, pot fi prezente și la persoanele care au demență. Administrarea de Bacopa ajută la neruoplasticitate și la secreția unor neurostransmișători specifici care refac starea de bine psiho-emoțională.

Extractul de Bacopa este și un antistres natural. Crește rezistența organismului în situațiile de stres intens și oboseală cronică. Reglează foarte bine și modalitatea în care acționează aminoacidul GABA, asigurând în acest mod o stare de calm la nivelul sistemului nervos.

Efectul calmant al extractului de Bacopa ajută și în cazul persoanelor cu comportament hiperactiv. Totodată, ajută și la inducerea unui somn odihnitor și relaxant.

Produs notificat de SNPMAPS, Notificare nr. 17269/24.04.2024
compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Extract de Bacopa (Bacopa monnieri) standardizat cu 50% Bacozide                                  400mg   

AdministrareAdministrare                                    cate 1-2 capsule                   pe zi                                 Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții/Contraindicații: A nu se consuma de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: Bacopa

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13800 LEI

ASPIRINA ORGANICA

ASPIRINA ORGANICA

1700 LEI