Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

Echipa editorială Herbagetica

Misiunea noastră este de a oferi articole de sănătate bine documentate pentru a vă ajuta pe VOI, publicul nostru, să vă transformați sănătatea. Suntem o echipă complexă cu specialiști din domeniul medical și creatori de conținut bine pregătiți pentru a oferi sfaturi despre nutriție, planuri de slăbit sau soluții și remedii naturale pentru diverse afecțiuni.

Hai să ne cunoști!

Dr cip

Dr. Nicolae Marius-Ciprian – „Dr. Cip”

Consultant medical, Autor, Medic specialist Oftalmologie

Dr. Cip are o experință de peste 35 de ani ca medic, iar în prezent s-a specializat pe conexiunea dintre alimentație și sănătate. Este autorul unor programe inedite de slăbit și al unui ghid cu remedii practice pe înțelesul tuturor. Este un pasionat al plantelor și al remediilor naturiste pe care le recomandă împreună cu o dietă corectă. Împărtășește din experiența sa în articolele noastre și le îmbogățește prin note personale, dar și profesionale.

Sorin Bujor

Sorin Bujor

Co-autor, Speaker, Specialist Medical

Sorin a avut dintotdeauna o pasiune pentru sănătate și medicină. A lucrat mult timp ca reprezentant medical și s-a specializat în oncoterapie, fitoterapie și biorezonanță. Vorbește foarte deschis și liber despre produsele Herbagetica și beneficiile lor în diverse patologii. Împărtășește din cunoștințele sale la seminarii de homeopatie, fitoterapie și medicină naturistă unde participă frecvent. Transmite din experiența sa valoroasă și în articolele pe care le scrie pentru blog.

Mihaela Soare

Mihaela Soare

Co-autor, Coordonator activitate medicală

Mihaela a studiat Marketing și Comunicare, dar a dezvoltat o pasiune pentru sănătate și produse naturiste. Studiază foarte multe articole științifice, participă la conferințe medicale și menține o relație activă cu specialiști din domeniul medicinei homeopate. De asemenea, se implică și în dezvoltarea de produse noi pentru portofoliul Herbagetica.

Ioana stoian

Ioana Stoian

Autor

Multe ore de studiu stau la baza articolelor publicate de Ioana. Are aproape 7 ani de experință în scrierea și redactarea de materiale cu conținut medical. Având pregătire în biologie, științele naturii și scriere creativă, îmbină perfect sfaturile despre sănătate în articole pe înțelesul tuturor. De asemenea, Ioana coordonează și crearea de conținut pentru alte tipuri de materiale: broșuri, prezentări de produse, ebook-uri.

Rareș Pleș

Autor, Coordonator Social Media

Rareș este un strateg foarte bun și un urmăritor avid al trend-urilor de sănătate și nutriție. A studiat Istorie și Filosofie, dar s-a specializat pe Marketing Online. Coordonează alegerea tematicii din articolele de blog și de pe canalele de social media. Lucrează cu dedicare pentru a publica informații care să ajute consumatorul să ia decizii corecte pentru sănătatea sa.

Ioana Moraru

Creator conținut Social Media

Ioana aduce multă creativitate și originalitate în crearea conținutului de pe canalele de Social Media. Oferă o mulțime de sfaturi despre cum se integrează suplimentele alimentare într-un stil de viață activ.

Alexandra Celan

Grafician, Creator conținut Social Media

Alexandra realizează materialele vizuale care se distribuie pe Social Media. Colaborează și cu shop-uri online pentru a le furnizate elemente de grafică cu produsele noastre.

Adreea Păruș

Grafician

Andreea a studiat Cadastru, dar are suflet de artist. Ea aduce la viață produsele Herbagetica prin a crea diverse materiale de promovare: broșuri, prezentări de produse, print outdoor etc.

Cristian Dincă

Website Manager

Specializat în IT, rețelistică și administrare web, Cristi asigură suportul tehnic pentru funcționarea optimă a website-ului și a blog-ului.