Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

ASTRAGALUS

30 capsule

In stoc

Sistem imunitar puternic. Antioxidant. Adaptogen. Crește capacitatea de refacere a organismului.

2200 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

 

 

Produsul Astragalus are o formulă concentrată cu 500 mg de extract de rădăcină de Astragalus, standardizat cu 70% Polizaharide. Formula intensă cu extractul de înaltă calitate, recomandă Astragalus pentru o variate mare de beneficii pentru organism. Acționează ca imunomodulator, antioxidant, adaptogen, antistres, antiinflamator, tonic pentru sistemul nervos, cardioprotector, reglator al secrețiilor hormonale și al mai multor activități metabolice.

 

Beneficii Astragalus:

 • Fortifică sistemul imunitar

 • Crește capacitatea naturală de apărare a organismului

 • Are efect tonic pentru sistemul nervos

 • Reface starea de bine fizică și mentală

 • Crește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor

 • Ajută la eliminarea fiziologică a excesului de fluide

 • Protejează pielea de radicalii liberi care provoacă leziuni ale celulelor și țesuturilor

 • Are efect antioxidant și anti-aging

 • Protejează sistemul imunitar de efectele radicalor liberi

 • Crește rezistența fizică a organismului

 

Cele mai importante componente bioactive ale rădăcinii de Astragalus sunt flavonoidele, sapominele și polizaharidele, fiecare asigurând beneficii importante pentru sănătate. Flavonoidele asigură efectul antioxidant, protejând celulele sănătoase de acțiunea radicalilor liberi. Sapominele mențin sănătatea sistemului cardiovascular și reglează valorile tensiunii arteriale. Polizaharidele cresc activitatea sistemului imunitar și protejează celulele imunitare de efectul radicalilor liberi.

 

 Astragalus este și un adaptogen puternic având capacitatea de a crește rezistența organismului la o varietate largă de stimuli, care extercită stres, fie că sunt de ordin chimic, biologic sau fizic. Astfel, crește răspunsul imunitar, reduce inflamația și stabilizează nivelul de glucoză din sânge. Normalizarea acestor procese din corp, prin administrarea de Astragalus, reglează activitatea glandelor adrenale și echilibrează secrețiile hormonale.

 

Astragalus de la Herbagetica are cea mai ridicată concentrație de Polizaharide 500 mg extract de Astragalus standardizat cu 70% Polizaharide = Inetensifică imunitatea

 

Adjuvant în:

 • Deficiențe imunitare

 • Protecția sistemului imunitar

 • Reducerea inflamației

 • Reducerea efectelor radicalilor liberi

 • Oboseală cronică, stres, stări de anxietate, probleme de concentrare

 • Mobilitate și flexibilitate articulară

 • Protecție cardiovasculară

 • Îmbătrânirea pielii

 • Răceli, viroze, infecții ale tractului respirator

 • Alergii sezoniere

Astragalus pentru sistemul imunitar

Rădăcina de Astragalus se folosești cu tradiție în medicina Chineză pentru capacitatea de a intensifica activitatea sistemului imunitar, având și proprietăți antivirale. Este în mod special benefică în a apară organismul de răceli, gripe și infecții virale.

Astragalus stimulează activitatea celulelor albe din sânge și a celulelor NK (celulele natural killer) pentru a crea o barieră  împotriva agenților patogeni. Mai mult, poate crește producția de interferoni, proteine naturale produse de către celulele sistemului imunitar ca reacție la invazia cu un corp străin.

Polizaharidele din Astragalus – modulează reacția răspunsului imunitar

Beneficiile pentru imunitate pe care le are Astragalus sunt asigurate de principalul său compus activ: polizaharidele.

Polizaharidele din Astragalus reglează funcțiile imunitare și cresc capacitatea de reacție a sistemului imunitar. Acest lucru se întâmplă prin acțiunea lor de a stimula înmulțirea celulelor imunitare și secreția de imunoglobulină, anticorp. Totodată, stimulează propagarea semnalelor imune, crescând fluxul reacției sistemului imunitar.

 

Extractul de Astragalus are și compuși antioxidanți importanții. Protejează celulele, inclusiv cele imunitare de efecte distructive ale stresului oxidativ. În plus, efectul antioxidant este benefic și afecțiunile respiratorii, reducerea tensiunii arteriale, reglarea valorilor glicemiei și protecție hepatică.

 Produs notificat de SNPMAPS, Notificare Seria nr. 14117/05.08.2020

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 20:1 din rădăcini de Astragalus              (Astragalus membranaceus) standardizat cu 70% Polizaharide                     500mg  

Administrare

Administrare                                    câte 1-2 capsule                   pe zi                                  capsula herbagetica


Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții/Contraindicatii:Nu se cunosc

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: ASTRAGALUS

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

7200 LEI

VITAMINA C ORGANICA

VITAMINA C ORGANICA

1700 LEI