Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

Colesteronat Herbagetica 30 capsule

30 capsule

In stoc

Scade valorile colesterolului şi trigliceridele, reglează metabolismul, anticolesterol

1700 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Colesteronat are în componența sa extracte din plante cu o acțiune puternică de reglare a metabolismului grăsimilor, având ca şi consecinţă reglarea valorilor trigliceridelor și ale colesterolului. 

 

Contribuie la:

 • scăderea valorilor colesterolului total

-   reduce proporţia de colesterol „rău” (LDL)
-   creşte proporţia de colesterol „bun” (HDL)
-   reduce depozitele de trigliceride în organism

 • reducerea sintezei şi absorbţiei intestinale a colesterolului 
 • menţinerea valorilor normale de glucoză în sânge 
 • protecţia cardiovasculară  

-   previne formarea plăcilor de aterom
-   reglează nivelul tensiunii arteriale

 • îmbunătăţirea digestiei 
 • creşterea rezistenţei organismului faţă de radicalii liberi

Extractul pulbere, o pulbere fină obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces numit atomizare, este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Un produs complet natural, fără apă, alcool sau celuloză în conţinut, extractul este de peste 10 ori mai puternic şi bogat în principii active decât simpla pulbere şi se absoarbe instantaneu de către organism.

Extractul de Cicoare acționează ca un veritabil ucigaș de colesterol cu densitate redusă (LDL), prevenind totodată oxidarea acestuia pe artere. Inulina, un principiu activ conţinut într-o proporţie impresionantă de cicoare, are o puternică acţiune de reducere a colesterolului negativ. Este de un extraordinar ajutor persoanelor cu glicemie oscilantă sau cu diabet, care prezintă un risc foarte ridicat de apariţie a hipercolesterolemiei şi a bolilor cardiovasculare. În urma unui studiu publicat în „Journal of Medicinal Foods”, în 2009, cercetătorii au descoperit că inulina reduce rezistenţa celulelor la insulină. Echipa a observat că inulina are efecte terapeutice benefice împotriva zahărului din sânge şi este un potenţial agent pentru tratarea diabetului.

Extractul de Frunze de măslin reglează metabolismul grăsimilor în organism, scăzând valorile colesterolului, datorită substanţei active oleuropeină. Reducând valorile colesterolului LDL, frunzele de măslin sunt un excelent protector al sistemului cardiac, reducând tensiunea arterială. În urma unui studiu realizat, cu privire la efectele oxidării colesterolului LDL, cercetătorii au ajuns la concluzia că frunzele de măslin sunt şi un antioxidant puternic, care reduce riscul de ateroscleroză, boli de inimă şi alte boli asociate radicalilor liberi.

Adjuvant în: 

colesterol herbagetica
 • valori ridicate ale colesterolului total şi ale colesterolului LDL
 • trigliceride marite
 • ateroscleroză, arterită
 • colesterol
 • complicaţii cardiovasculare ale diabetului

 

colesteronat herbagetica


Acţiunea extractelor este potenţată de pulberea de Anghinare, Kelp şi Troscot. Kelp este o algă brună care blochează absorbţia grăsimilor saturate. Fibrele şi polizaharidele din compoziţia sa se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism.

Anghinarea, datorită conţinutului ridicat de cianină, asigură un nivel scăzut al colesterolului negativ prin stimularea eliminării grăsimilor şi menţine valoarea constantă a colesterolului pozitiv. Datorită acţiunii asupra grăsimilor din organism, anghinarea contribuie şi la buna funcţionare a sistemului cardiovascular, care este direct influenţat de nivelul grăsimilor din sânge. Pulberea de Troscot este de ajutor în afecţiuni ale rinichilor, are un efect remineralizant şi antiinflamator şi, în plus, poate trata cu succes afecţiuni ale sistemului digestiv.


 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvolatare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr. 6200/2011.
 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

colesteronat herbagetica
Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1                                123,55 mg  
Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze                                   123,55 mg  
Frunze de Măslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeină                             51,45 mg  
Troscot  (Polygonum aviculare) pulbere din părți aeriene                                25,725 mg  
Alga Kelp  (Fucus vesiculosus) pulbere                                    25,725 mg  

Administrare

Administrare adulți                                    1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                              capsula herbagetica

Administrare copii                                      1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                              capsula vegetala

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții: Se administrează cu prudenţă în timpul sarcinii. În cazul diabeticilor insulinodependenţi, administrarea se va face sub supreveghere medicală, pentru o eventuală ajustare a dozelor de insulină.


Contraindicaţii: Nu se cunosc.

Păreri

Iulia:
Rating
"In urma analizelor efectuate de curand,a reiesit ca am trigliceridele marite cu mult peste limita normala. Am inceput sa fac tratament cu Colesteronat si inca este prea devreme sa imi fac analize, dar ma simt foarte bine. Nu mai am acele stari neplacute de rau" (Adaugat la data 19.08.2016)
Stefan:
Rating
"Aveam mereu valorile colesterolului mari. De cand am inceput sa fac tratament cu colesteronat, mi-am refacut analizele si acestea au iesit bine." (Adaugat la data 17.08.2016)
Dan S:
Rating
"Tatal meu are de ani buni probleme cu colesterolul. Chiar si cand tine regim, valorile sunt mari. Am auzit de Herbagetica si ale sale produse naturale si am gasit Colesteronat. Tata il adiministreaza de aproape o luna deja si se simte mai bine. Asteptam si rezultatele analizelor!!!" (Adaugat la data 22.06.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: Colesteronat Herbagetica 30 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

Colesteronat Herbagetica 60 capsule

Colesteronat Herbagetica 60 capsule

3000 LEI

AFA STEM

AFA STEM

7200 LEI