Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

Tratament naturist antialergic

Alergia este o reacție a organismului, declanșată de expunerea la anumite substanțe din mediul înconjurător. Cei mai frecvenți alergeni sunt acarienii din praful din casă, mucegaiul, polenul, părul animalelor de companie.

Reacțiile alergice apar în cazul expunerilor repetate la un alergen.

  • ALERGY STEM

    60 capsule

    Modulează reacţia sistemului imunitar, antialergic, a...

    5100 LEI

  • ALERGONAT

    60 capsule

    Imunomodulator, antiinflamator, antiastmatic, depurati...

    3100 LEI

  • ALERGY STEM

    30 capsule

    Modulează reacţia sistemului imunitar, antialergic, a...

    2900 LEI

  • VITAMINA C ORGANICA

    30 capsule

    Imunostimulent, antigripal, favorizează asimilarea fie...

    1700 LEI

  • VITAMINA C ORGANICA

    60 capsule

    Imunostimulent, antigripal, favorizează asimilarea fie...

    3000 LEI

  • ALERGY STEM

    120 capsule

    Modulează reacţia sistemului imunitar, antialergic, a...

    8900 LEI

  • VITAMINA C FORTE

    60 capsule

    Antiviral, imunostimulent, antigripal, favorizează asi...

    3600 LEI

  • VITAMINA K2 MK7 NATURALA

    60 capsule

    Asigură asimilarea completă și fixarea corectă a Ca...

    5900 LEI

  • VITAMINA D3 NATURALA 3000 UI

    30 capsule

    Vitamina D3 100% naturală! Suport complet și concentr...

    1400 LEI

Atunci când organismul uman intră în contact cu anumite substanțe necunoscute, sistemul imunitar le va interpreta ca inamici și va produce anticorpi, iar la următorul contact cu substanța respectivă, va provoca o reacție alergică.

Cele mai cunoscute alergii sunt cele respiratorii, denumite rinosinuzite, rinite și astm bronșic alergic.

În cazul rinitei alergice, reacțiile pe care le are organismul sunt: strănut, mâncărime de nas, nas care curge apos, nas înfundat.

În cazul astmului alergic, reacțiile organismului sunt: durere de cap, mâncărime în cerul gurii și în ureche, oboseală, lipsa poftei de mâncare, senzație de sufocare, lipsa mirosului.

În funcție de prezența alergenului, alergiile respiratorii se manifestă sezonier sau zi de zi și au diverse forme de severitate. Cei mai frecvenți factori ce provoacă alergiile respiratorii sunt mucegaiurile, acarienii din praful din casă, polenul, părul animalelor de companie, etc.

 

Alergiile alimentare se manifestă imediat după consumarea alimentelor ce conțin alergeni. Acestea se manifestă prin erupții cutanate, edeme faciale, greață, vărsături, diaree și uneori chiar prin reacții brutale ale organismului asociate cu scăderea tensiunii arteriale (șoc anafilactic).

Principalele alimente ce provoacă alergii alimentare sunt: ouăle, proteinele din laptele de vacă, alunele, soia, peștele, făina de grâu, cafeaua, kiwi, banane, etc.

Pe lângă cele două categorii de alergii, mai întâlnim și alte tipuri, cum sunt: alergiile la veninul de insecte, alergiile la medicamente, etc.

 

Alergia la medicamente nu este același lucru cu efectele adverse ale medicamentelor.

În unele situații, simptomele alergiei dispar de la sine.

Copiii ce suferă de dermatită atopică prezintă riscul de a dezvolta astm sau alte afecțiuni respiratorii, iar rinitele alergice netratate la timp pot provoca anomalii fizice și probleme emoționale, ce pot avea repercursiuni și la maturitate.

Un sistem imunitar puternic dă forță organismului să lupte cu factorii agresivi din mediu: viruși, bacterii, fungi, factori alergeni, dar și cu factori agresivi interni, cum e cazul bolilor autoimune și al diverselor tipuri de cancer.

Tratamentele antialergice naturale nu prezintă efecte secundare si amelioreaza semnificativ simptomele alergiilor.
Sistemul imunitar are nevoie de o aprovizionare permanentă cu o mare diversitate de substanțe nutritive, in special vitamina A, vitaminele B, zinc, magneziu, seleniu.

Vitamina C este cea mai importantă vitamină cu efect antialergic. Fiind un bun susținător al sistemului imunitar, vitamina C calmează foarte repede reacțiile alergice.

Alimentația are un rol foarte important în tratarea și prevenirea alergiilor, cei mai protejați de efectul acestora fiind cei ce consumă cât mai multe alimente alcaline.

Cele mai importante alimente cu efecte antialergice sunt: ardeii iuți, alimentele bogate în acizi grași omega-3 și omega-6, uleiul de cocos, ceaiul verde, oțetul de mere, mierea de albine, ghimbirul, usturoiul, ceaiul de mentă, etc.

 

Beneficiile suplimentelor antialergice sunt:

   -   Contribuie la funcționarea normală a  sistemului imunitar

   -   Calmează și reduce simptomele reacțiilor alergice

   -   Previne și reduce inflamațiile

   -   Detoxifică organismul

   -   Intensifică tranzitul intestinal

   -   Intensifică diureza

   -   Stimulează refacerea țesutulului colagenos.

 

Atunci când organismul uman intră în contact cu anumite substanțe necunoscute, sistemul imunitar le va interpreta ca inamici și va produce anticorpi, iar la următorul contact cu substanța respectivă, va provoca o reacție alergică.

Cele mai cunoscute alergii sunt cele respiratorii, denumite rinosinuzite, rinite și astm bronșic alergic.

În cazul rinitei alergice, reacțiile pe care le are organismul sunt: strănut, mâncărime de nas, nas care curge apos, nas înfundat.

În cazul astmului alergic, reacțiile organismului sunt: durere de cap, mâncărime în cerul gurii și în ureche, oboseală, lipsa poftei de mâncare, senzație de sufocare, lipsa mirosului.

În funcție de prezența alergenului, alergiile respiratorii se manifestă sezonier sau zi de zi și au diverse forme de severitate. Cei mai frecvenți factori ce provoacă alergiile respiratorii sunt mucegaiurile, acarienii din praful din casă, polenul, părul animalelor de companie, etc.

Alergiile alimentare se manifestă imediat după consumarea alimentelor ce conțin alergeni. Acestea se manifestă prin erupții cutanate, edeme faciale, greață, vărsături, diaree și uneori chiar prin reacții brutale ale organismului asociate cu scăderea tensiunii arteriale (șoc anafilactic).

Principalele alimente ce provoacă alergii alimentare sunt: ouăle, proteinele din laptele de vacă, alunele, soia, peștele, făina de grâu, cafeaua, kiwi, banane, etc.

Pe lângă cele două categorii de alergii, mai întâlnim și alte tipuri, cum sunt: alergiile la veninul de insecte, alergiile la medicamente, etc.

 

Alergia la medicamente nu este același lucru cu efectele adverse ale medicamentelor.

În unele situații, simptomele alergiei dispar de la sine.

Copiii ce suferă de dermatită atopică prezintă riscul de a dezvolta astm sau alte afecțiuni respiratorii, iar rinitele alergice netratate la timp pot provoca anomalii fizice și probleme emoționale, ce pot avea repercursiuni și la maturitate.

Un sistem imunitar puternic dă forță organismului să lupte cu factorii agresivi din mediu: viruși, bacterii, fungi, factori alergeni, dar și cu factori agresivi interni, cum e cazul bolilor autoimune și al diverselor tipuri de cancer.

Sistemul imunitar are nevoie de o aprovizionare permanentă cu o mare diversitate de substanțe nutritive, in special vitamina A, vitaminele B, zinc, magneziu, seleniu.

Vitamina C este cea mai importantă vitamină cu efect antialergic. Fiind un bun susținător al sistemului imunitar, vitamina C calmează foarte repede reacțiile alergice.

Alimentația are un rol foarte important în tratarea și prevenirea alergiilor, cei mai protejați de efectul acestora fiind cei ce consumă cât mai multe alimente alcaline.

Cele mai importante alimente cu efecte benefice în combaterea alergiilor sunt: ardeii iuți, alimentele bogate în acizi grași omega-3 și omega-6, uleiul de cocos, ceaiul verde, oțetul de mere, mierea de albine, ghimbirul, usturoiul, ceaiul de mentă, etc.