ALOE FEROX

30 capsule

In stoc

Reglează greutatea, reduce apetitul, antiviral, laxativ,stimulează pancreasul, detoxifiere

1700 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Aloe Ferox, numită şi Aloe amară, are acţiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe.

 


Contribuie la
:

 • inhibarea apetitului alimentar
 • îmbunătăţirea funcţiilor sistemului digestiv

-   susţine activitatea pancreasului

-   susţine echilibrul florei intestinale

 • detoxifierea organismului

-   ajută la eliminarea toxinelor 

-   contribuie la curăţarea colonului 

-   îmbunătăţeşte drenarea limfatică 

 • menţinerea sănătăţii pielii prin stimularea producţiei de colagen
 • funcţionarea normală a sistemului imunitar

-   creşte rezistenţa la infecţii

 • reglarea concentraţiilor normale de glucoză în sânge

Aloe Ferox este originară din Africa și este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics şi realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre cei patruzeci şi patru de pacienți cărora li s-a administrat acest produs, au dat semne de remisie clinică sau de îmbunătățire. Pe baza acestui studiu, s-a ajuns la concluzia că administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil.

Aloe Ferox este o plantă atât de puternică încât supraviețuirea sa este susținută de propriul său sistem imunitar. Experimentele au demonstrat că Aloe Ferox stimulează creşterea limfocitelor care sunt o parte importantă a mecanismelor de apărare. De asemenea, sucul de Aloe Ferox are puternice proprietăţi antiinflamatoare, antivirale şi antibacteriene. Spre deosebire de Aloe Vera, planta Aloe Ferox produce de 20 de ori mai multă sevă.

Video Aloe Ferox

 

Adjuvant în:

  • scăderea greutăţii
  • detoxifiere
  • obezitate
 • diabet (are efect hipoglicemiant direct)
 • gută (elimină acidul uric din organism)
 • deficienţe imunitare
 • reumatism
 • constipatie
 • candidoză digestivă, candidoză pulmonară
 • tromboflebită

 

Aloe Ferox este o pulbere cristalină obținută prin deshidratarea completă a sucului (latexului) galben al plantei. Cristalele brun-verzui obținute sunt un produs complet natural, care nu mai conține deloc apă sau celuloză si este asimilat aproape instantaneu de către organism.

Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic şi de complex ca acțiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la boli degenerative, până la curele de slăbire.


Aloe Ferox în cura de slăbire:

Are o eficienţă fenomenală pentru scăderea în greutate, acţionând pe 4 căi simultan:

1. Este un detoxifiant puternic, printre cele mai puternice din lume, ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt.

2. Măreşte rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea caloriilor de către organism.

3. Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică.

4. Creşte producţia de colagen din organism, dând elasticitate pielii şi ajutandu-ne să nu arătăm, inestetic, ca şi cum “ne-ar fi rămas pielea largă”, după slăbitul rapid.Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA nr 5110/30.11.2010.compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Aloe Ferox pulbere din suc cristalizat                                                    460 mg  

Administrare

Administrare                                   1 capsulă                  de 3 ori pe zi                                  

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Contraindicații:administrarea este interzisă în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxină), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.

Păreri

Camelia:
Rating
"Am descoperit de curand site-ul dvs si imi plac foarte mult compozitiile produselor pe care le aveti. Imi doresc sa slabesc cateva kg si de aceea m-am hotarat sa incerc Aloe Ferox. " (Adaugat la data 12.01.2017)
Manuela:
Rating
"Am citit despre Aloe Ferox ca ajuta la reglarea tranzitului. Eu am de cand ma stiu probleme. Sper sa imi fie de folos." (Adaugat la data 09.01.2017)
Ilinca:
Rating
"Am inceput sa iau de 3 zile Aloe Ferox. Recomand sa fie luat numai seara ca sa nu aveti probleme si discomfort pe timpul zilei." (Adaugat la data 17.08.2016)
Gabi:
Rating
"De cand ma stiu am probleme cu tranzitul.Am incercat tot felul de leacuri babesti si chiar tratamente medicale. Unele au dat rezultate dar doar pe termen scurt. Am incercat ALOE FEROX. Am tinuta cura de 3 luni si chiar mi-a reglat tranzitul.Apoi o perioada am luat capsulele dimineata si seara. " (Adaugat la data 26.08.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: ALOE FEROX

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

ALOE FEROX

ALOE FEROX

3000 LEI

CHLORELLA

CHLORELLA

1700 LEI

SLIM FEROX

SLIM FEROX

3900 LEI