Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

AFA STEM COMPLEX

60 capsule

In stoc

Susține procesele regenerative și de diferențiere celulară; protejează celulele împotriva stresului oxidativ; fucționarea normală a sistemului imunitar

6900 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

 

Afa Stem Complex conţine 3 alge verzi-albastre (Alga AFA, Spirulina şi Chlorella) cu efecte excepţionale în stimularea producţiei de Celule Stem în organism şi regenerarea acestuia. 

 

 

Contribuie la:

 • stimularea producţiei de Celule Stem adulte

-   ficocianina şi clorofila conţinute, în proporţii diferite, de către aceste alge stimulează producţia de Celule Stem adulte din măduva spinării, precum şi migrarea Celulelor Stem adulte acolo unde este nevoie de ele pentru regenerarea organismului

 • creşterea rezistenţei organismului faţă de stresul psihic, fizic, oxidativ 
 • stimularea regenerării celulelor nervoase

-   protejează integritatea structurală şi funcţională a celulelor neuronale, stimulând capacitatea de concentrare şi memorare şi conservând funcţia cognitivă odată cu înaintarea în vârstă

 • stimularea formării elementelor figurate ale sângelui
 • îmbunătățirea fluxului sanguin la nivel cerebral şi periferic, asigurând o mai bună oxigenare a organismului
 • funcţionarea normală a sistemului imunitar

-   reduce acţiunea infecţiilor bacteriene şi virale

 • favorizarea necrozării formaţiunilor tumorale

-   inhibă vascularizarea tumorilor, împiedicând dezvoltarea acestora şi proliferarea celulelor maligne

- diminuează acţiunea efectelor secundare severe

 


Alga
AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem.
Celulele Stem sunt cele care au o capacitate foarte mare de multiplicare, putându-se reconstrui și regenera orice țesut sau organ din corpul uman. Celulele Stem construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (Celulele Stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (Celulele Stem adulte).

Originară din lacul Klamath, SUA, Alga AFA este cunoscută pentru conţinutul ridicat de nutrienţi (12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor), care sunt foarte uşor absorbiţi de organism (în proporţie de 97%).

Chlorella, datorită clorofilei şi numeroaselor vitamine şi minerale conţinute, are un spectru mare de acţiune. Ajută la prevenirea şi combaterea tumorilor, ajută la purificarea sângelui şi a ţesuturilor, oferind o mai bună oxigenare a organismului. Contribuie la combaterea obezităţii, moderând apetitul. De asemenea, previne deficitul de vitamine şi minerale în timpul dietelor. Chlorella este o sursă naturală excelentă de acizi graşi, inclusiv Omega 3 şi minerale: fier, calciu, magneziu, potasiu, sulf şi mangan.

 

Adjuvant în:

  • deficienţe imunitare
 • refacere rapidă după traumatisme, intervenţii chirurgicale, tratamente invazive
 • adhd
 • diabet 
 • papilomatoza
 • ischemie cardiaca
 • sindrom de oboseală cronică, tulburări de vedere pe fond de oboseală
 • anemie
 • psoriazis

 

 

Spirulina este o microalgă extrem de bogată în fier, betacaroten, vitamine, minerale şi oligoelemente. Unul dintre beneficiile vitale ale algei constă în intensificarea activităţii sistemului imunitar, ajutând în lupta împotriva oricărei boli transmisă pe cale virală. Spirulina este folosită în combaterea colesterolului şi a diabetului prin regularizarea nivelului glicemiei din sânge. Alături de Chlorella stimulează detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele şi a altor poluanţi.

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 13249/ 17.04.2019.

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

celule stem herbagetica
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)                                  136 mg  
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine                  132 mg  
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine                132 mg  

Administrare

Administrare adulți                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                  capsula herbagetica

Administrare copii                                     1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                  capsula

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează.


Contraindicaţii: Nu se cunosc.

Păreri

violeta:
Rating
"Pune pe picioare bolnavi de Parkinston, dupa caderi foarte mari ale lor. Pe langa tratamentul doctorului, am continuat si cu un tratament cu 3 pastile pe zi de AFA STEM COMPLEX si o pastila pe zi de GINCO CURCUMIN 95 pentru 3-4 luni de zile, in prima faza recomandat si rezultatele au fost uimitoare de la zi la zi si de la saptamana la saptamana. Urmarim in continuare evolutia, care necesita si consultare la medic. Dar, mai greu de ajuns in plina pandemie la doctor. Multumim pentru recomandare si Domnului ca pt. ca exista un asemenea tratament." (Adaugat la data 23.05.2020)
Paula:
Rating
"De cand am inceput sa iau Afa Stem Complex nu am mai racit . Recomand produsul" (Adaugat la data 28.09.2016)
Viorica:
Rating
"Iau de cativa ani buni anticonceptionale, si pentru a combate efectele negative asupra oragnismului, am inceput sa iau Afa Stem Complex. " (Adaugat la data 28.09.2016)
Gina:
Rating
"La recoamdarea medicului fitoterapeut , am luat Afa Stem Complex pentru stoparea extinderii vitiligo. Sunt in tratament de 2 luni si jumatate cu acest produs si rezultatele sunt uimitoare. Vitiligo si-a stopat extinderea pe piele." (Adaugat la data 15.07.2016)
Angela:
Rating
"In urma tratamentului sub chimioterapie, organismul meu a ramas cu traume. Produsul AFa Stem Complex mi-a dat multa energie si mi-au disparut eczemele de pe piele." (Adaugat la data 01.07.2016)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: AFA STEM COMPLEX

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating