Supreme KRILL Omega3 + Ginkgo Curcumin 95

60 capsule + 30 capsule

In stoc

Scade nivelul colesterolului,regenerare cerebrală,neuroprotector,susține sănătatea inimii, tratează și previne bolile neurodegenerative, susține mobilitatea articulară,

12500 LEI

12100 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere


KRILL Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei Antarctice: Krill Antarctic (Euphausia superba) și reprezintă noua generație Omega-3 în promovarea sănătății inimii, creierului, ficatului, articulațiilor și a luptei împotriva colesterolului.

De ce Krill OIl Supreme Omega 3?

 

Uleiul de Krill este o sursă naturală, superioară de acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este ceea ce diferențiază eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de pește. În plus, concentrațiile ridicate și standardizate: EPA, DHA, colină și astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat și eficient Omega-3.   

  • • 5 ingrediente standardizate: Omega-3 EPA și DHA, Fosfatidilcolină, Colină și Astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai puternic ulei de Krill
  • • 60% mai multă absorbție celulară datorită celor 5 ingrediente standardizate
  • • 100% extras din Krill Antarctic, fără ulei de pește în compoziție, prin recoltare ecologică

Ce este Krill-ul?

Krillul antarctic (Euphausia superba) trăiește în bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice în apele înghețate ale Oceanului Sudic. Se hrănește cu alge marine care produc acizi grași omega-3 - acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acești acizi grași în ouăle și în corpul lor. Astfel, acești acizi grași omega-3 pot fi extrași în ulei, purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipidele, bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3

Studii clinice recente pe oameni au arătat că, în comparația cu acizi grași omega-3 pe bază de trigliceride, mai puțini acizi grași omega-3 pe baza de fosfolipide sunt necesari pentru a atinge o acumulare de bază în celulele și organele corpului. În plus, datorită structurii fosfolipidelor în sine, acestea se pot combina cu apa, spre deosebire de altă grăsimi. Acest lucru înseamnă că uleiul de krill se poate elibera în fluidele din stomac.

Astaxantina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre puținii antioxidanți care este asimilat de celulele creierului, astfel poate să protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității acizilor grași Omega-3.


KRILL OIL - bogat în nutrienți esențiali
COMPONENTE KRILL CARACTERISTICI
LANȚ LUNG DE ACIZI GRAȘI OMEGA-3 (EPA și DHA)
  • • clasă particulară de acizi grași regăsiți în grăsime și membrane folosiți ca energie
  • • sunt nutrienți esențiali de care beneficiază inima, articulațiile, creierul, pielea și ochii
  • • beneficii de sănătate recunoscute internațional în peste 30.000 de publicații
FOSFOLIPIDE
  • • reprezintă piatra de temelie pentru toate membranele celulare
  • • cea mai bună formă pentru absorbția ridicată de EPA și DHA
COLINĂ
  • • nutrient esențial pentru membrana celulară a ficatului
  • • element de bază important pentru ficat, inimă și sănătatea cognitivă
ASTAXANTINĂ
  • • carotenoid cu proprietăți antioxidante cognitive
  • •protejează de oxidare acizii grași Omega-3, păstrând eficiența în mod natural, conservant natural

Purificare și concentrare

Alte produse cu ulei de Krill cuprind o concentrație mult mai mică de elemente cheie active decât KRILL Oil Supreme Omega 3. Purificarea uleiului înseamnă extragerea sărurilor, care duc la oxidarea uleiului, la un miros neplăcut și la o eficiență mult mai slabă de absorbție. Astfel, uleiul de Krill PURIFICAT și CONCENTRAT are cel mai ridicat aport de Omega-3, EPA/DHA și colină.

 

 

 

Avantajul fosfolipidelor





În uleiul de krill, majoritatea acizilor grași omega-3 sunt legați de un anumit tip de grăsime, numit fosfolipidă, în timp ce, în alte uleiuri marine, acești acizi grași omega-3 sunt legați de alte tipuri de grăsime - de obicei trigliceride sau esteri etilici. Aceasta diferență în componență este importantă, fiindcă dictează felul în care aceste grăsimi sunt încorporate în țesuturi și utilizate de către corp.

 

Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt elemente importante în structura și funcția membranelor celulelor corpului, ce au capa- citatea de a stimula scăderea colesterolului “rău” LDL, a trigliceridelor și de a susține creșterea nivelului colesterolului “bun” HDL.
În plus, datorită formulei sale sub formă fosfolipidică se facilitează încorporarea acizilor în țesuturi într-o manieră mult mai eficientă, absorbția făcându-se direct la nivel de țesut.

 

Fosfatidilcolina conține  acizi  grași  esențiali, adică Omega-3. De asemenea, din fosfatildicolină,  organismul sintetizează colina, componentă esențială a membranei celulare. Colina are un rol foarte important în eliminarea substanțelor toxice din organism, ajutând funcționarea ficatului  și a vezicii biliare.

 

 

Avantajul LICAPS



  • • Sigilare sigură – nu se scurge, nu miroase
  • • Sigilare cu azot – păstrarea prospețimii
  • • Efect rapid – formulă lichidă
  • • Eficiență – proces de absorbție ridicat



Licaps™ sunt capsule vegetariene, ce pot fi umplute cu lichid sau ulei. Capsula conține azot care izolează conținutul de apă și oxigen, prin urmare se păstrează prospețimea produsului. De asemenea, se garantează și o stabilitate ridicată și conservarea acizilor grași Omega-3.


Spre deosebire de capsulele gel sau în, alt format, cu ulei de krill sau pește, conținutul este bine păstrat în Licaps™ și nu se permite scurgerea lichidului din interior și nu se mai simte acel miros puternic de pește.


Peretele Licaps™ este de 4 ori mai subțire decât cel al unei capsule gel, astfel se garantează și absorbția rapidă și completă a conținutului.

Studii efectuate la nivel de consumator au demonstrat că peste 61% dintre respondenți preferă Licaps™, datorită absenței mirosului neplăcut.

 

 

 

Ginkgo Curcumin95 are o formulă unică, inovatoare ce conține 4 extracte intense din cele mai recunoscute plante specializate în tratarea bolilor neuronale și susținerea funcțiilor sistemului nervos.

 

Acțiuni:

 

  • tratează și previne bolile neurodegenerative
  • neuroprotector
  • susține concentrarea și memoria
  • îmbunătățește circulația sangvină
  • combate ateroscleroza și atacul cerebral           
  • protejează împotriva morții neuronale ischemice
  • antioxidant
  • redă starea de bine

 

Ginkgo Biloba (Ginkgo biloba) extract 50:1 standardizat cu 24% ginkgoflavonoide și 6% ginkgolide

Într-un studiu realizat în anul 1997 de către cercetătorul Le Bars și echipa acestuia s-a examinat efectul Ginkgo Biloba asupra persoanelor cu Alzheimer. Radicalii liberi și inflamațiile reprezintă principalele cauze ale morții celulelor neuronale în cazul bolnavilor cu Alzheimer. Așadar, echipa de cercetători a ales Ginkgo Biloba, datorită acțiunilor sale antioxidante și antiinflamatorii, ca și principal tratament natural pentru Alzheimer. La acest studiu au luat parte 309 de participanți ce sufereau de tulburări cognitive moderate și severe cauzate de Alzheimer. Participanții au fost împărțiți în două grupuri: unui grup i s-a administrat Ginkgo Biloba (120 mg/zi), iar celuilalt grup Placebo. Studiul s-a desfășurat în 6 centre de cercetare de pe teritoriul SUA, pe o perioadă de 13 luni. Cercetătorii au evaluat 3 arii: tulburările cognitive, comportamentul social și psihopatologia în general. Rezultatele studiilor demonstrează că tratamentul cu Ginkgo Biloba a produs efecte benefice semnificative în 2 dintre cele 3 arii studiate, și anume: tulburările cognitive și comportamentul social.

În concluzie, studiul scoate în evidență că tratamentul cu Ginkgo Biloba încetinește evoluția bolii și contribuie la tratarea persoanelor cu Alzheimer.

 

 

Ganoderma (Ganoderma lucidum)  

Este o ciupercă medicinală cu efecte miraculoase. Conform medicinei tradiționale chineze, Ganoderma este considerată o plantă superioară. Ganoderma conține 200 de elemente active și are un conținut mult mai scăzut de apă în comparație cu alte tipuri de ciuperci.

Astfel, Ganoderma este bogată în polizaharide, germaniu organic, adenozine și triterpenoide, cu rol de întărire a sistemului imunitar, echilibrare a nivelului glucidelor din organism, reducere a colesterolului, reprezentând totodată o sursă importantă de antioxidanți.

 

Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat efectul benefic al Ganodermei asupra pacienților cu Alzheimer. Un studiu efectuat  în anul 1995 de către William Stavinoha la Universitatea din Texas, SUA, University of Texas Health Science Center San Antonio a demonstrat că Ganoderma și proprietățile sale antiinflamatorii sunt de un real ajutor în tratarea persoanelor cu Alzheimer. Această cercetare confirmă, încă o dată, utilizările istorice ale Ganodermei pentru prevenirea pierderii memoriei la bătrânețe, precum și efectul puternic antiinflamator. Astfel, Ganoderma este recomandată inclusiv în tratarea persoanelor cu Alzheimer, având capacitatea de a ajuta creierul să se refacă și să susțină funcțiile sistemului nervos.

   

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu 50% proteine

Face parte din categoria algelor verzi-albastre, fiind o algă foarte bogată  în clorofilă, cu un conținut de peste 20 de vitamine și minerale, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E si K, biotină, inositol, acid folic.

Chlorella este recomandată și în cazul bolnavilor de Alzheimer, deoarece contribuie la refacerea nervilor la nivelul creierului și a sistemului nervos în general.

Miyazawa T et al. Ingestion of chlorella reduced the number of oxidized erythrocyte membrane lipids in senior Japanese seniors. Journal of Oleo Science, 2013 62(11).

Cercetările au demonstrat că boala Alzheimer are legătură cu nivelul foarte mare de grăsimi oxidate din membranele celulare ale celulelor roșii din sânge. Persoanele în vârstă ce suferă de Alzheimer au un nivel semnificativ mai mic de luteină în celulele roșii din sânge. Rolul luteinei este de a oferi protecție antioxidantă grăsimilor, cum sunt cele din membranele celulare, care sunt vulnerabile la oxidare.

În 2013, un grup de cercetători japonezi (Miyazawa T și echipa sa) a demonstrat efectele benefice ale Chlorellei asupra creierului uman. Chlorella este bogată în luteină și beta-caroten, iar aceste proprietăți joacă un rol-cheie în tratarea persoanelor ce suferă de Alzheimer.  Un grup de 12 seniori cu o stare mentală precară au luat parte la acest studiu. 6 dintre aceștia au luat 6 grame de Chlorella zilnic, timp de 2 luni, iar celuilalt grup i s-a administrat Placebo.

Cantitatea de Chlorella administrată a generat un aport de 10,67 mg de luteină zilnic, dat fiind că aportul zilnic recomandat de luteină este de 10 mg. După o lună de tratament, cercetătorii au remarcat o creștere semnificativă a nivelului de luteină și beta-caroten în sângele participanților.

După 2 luni de tratament, rezultatele au fost impresionante. Nivelurile de luteină din celulele roșii din sânge au fost aproape de 5 ori mai mari față de nivelurile de la începutul studiului, iar nivelul de grăsimi oxidate din membranele celulare ale celulelor roșii din sânge au fost reduse la jumătate.

Astfel, Chlorella este recomandată atât persoanelor cu Alzheimer, cât și celor care au nevoie de  susținere pentru buna funcționare a sistemului nervos.

 



G
inseng Siberian (Eleutheroccocus senticosus)

Mai este numit și ”adaptogen”. Mai exact, Ginsengul Siberian are proprietatea de a ajuta organismul să se adapteze la stres și îl susține în lupta cu diverși factori negativi: fizici, chimici, biologici și psihologici. De asemenea, Ginsengul Siberian sprijină funcțiile metabolice normale și ajută la restabilirea echilibrului psiho-emoțional.

Unul dintre efectele principale ale Ginsengului Siberian este efectul neuroprotector. Efectul neuroprotector poate fi definit ca o intervenție terapeutică ce previne moartea neuronilor vulnerabili, inhibă sau întârzie moartea neuronală, încetinește iar în multe cazuri blochează procesele neuroprodegenerative premature precum și cele aflate în stadiu avansat.

Ginsengul Siberian este folosit în medicina tradițională chineză de peste 2000 de ani pentru numeroase afecțiuni: stres, oboseală, restaurarea vigorii, neurastenie, depresii, căderi nervoase.

  

  

Știați că...

 

- Ginkgo Biloba este una dintre puținele specii care au supraviețuit atacului atomic de la Hiroshima

Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, ce poate ajunge la vârsta de 1000 ani

- Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai puternice la atacul insectelor și al altor dăunători

- După accidentul de la Cernobâl, mulți locuitori din Siberia au început să ia Ginseng Siberian pentru a contracara efectele radiațiilor

- Exploratorii, scafandrii, marinarii, dar și minerii foloseau Ginseng Siberian pentru a preveni afecțiunile legate de stres

- Proprietatea Ginsengului Siberian de a crește vitalitatea și rezistența organismului i-a determinat pe sportivii olimpici sovietici să-l folosească pentru a le îmbunătăți performanțele

- Chlorella este o algă cu dimensiuni atât de mici, încât până la apariția microscopului, cercetătorii nici nu au știut de existența ei

 

 

 

 

 

 

Adjuvant în: 

  • Sănătatea sitemului cardiovascular
  • Funcționarea ficatului și a vezicii biliare
  • Prevenirea bolilor neurodegenerative
  • Sindrom premenstrual
  • Menopauză

 Contribuie la:

  • Scade nivelul colesterolului
  • Menține sănătatea inimii
  • Protejează ficatul
  • Susține sănătatea articulară
  • Menține buna funcționare a sistemului nervos
  • Crește longevitatea și vitalitatea organismului


 

Beneficii




SĂNĂTATEA CREIERULUI

Fosfolipidele Omega-3 au rol cheie în structura și buna funcţionare a membranelor celulelor creierului. Creierul este format din aproximativ 70% grăsimi, iar DHA în formă de fosfolipid este cel mai abundent acid gras din creier. Asimilarea acestui acid în formă fosfolipidică are avantajul de a fii mai bine absorbit de către pereții celulelor neuronale.

Când vine vorba de DHA în general, numeroase studii clinice arată că ajută la menținerea funcției cognitive și susține secreția de neurotransmițători ai „fericirii” și stării de bine: dopamina și serotonina.




SĂNĂTATEA INIMII

Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt recunoscuți pentru faptul că reduc tensiunea arterială și aritmiile, împiedică coagularea sângelui, reducând posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale și reduc riscul atacului de cord.

Pentru îmbunătățirea colesterolului și scăderea trigliceridelor, cercetările demonstrează că uleiul de krill este mai avantajos față de uleiul de pește: numai 1g ulei de krill pe zi poate reduce până la de 2 ori mai mult colesterol, față de cei care iau 3g ulei de pește.



REDUCE INFLAMAȚIILE

Inflamația poate favoriza apariția diferitelor boli, de la artrită la cancer și boli de inimă. Cercetătorii au remarcat faptul că dacă un consum regulat de Omega-3 aduce schimbări pozitive la tinerii studenți, persoanele în vârstă sau cu risc crescut de anumite boli ar putea beneficia chiar mai mult.

Omega-3 ajută la reducerea inflamației, și poate determina reducerea riscului și simptomelor unei serii de tulburări influențate de inflamație.





SĂNĂTATEA FEMININĂ

Omega-3 EPA și DHA declanșează secreția de prostaglandine (grup de substanțe derivate din acizi grași esențiali, prezente în majoritatea țesuturilor din organism cu rol reglator hormonal) antiinflamatorii și hormonii relaxanți ai mușchilor, și reduc contracțiile uterine care pot provoca dureri menstruale. Uleiul Krill ameliorează de asemenea simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor din timpul menstruației.

Conform studiilor, o administrare de minim 3 luni cu 1-2 g Krill Oil ameliorează simptomele premenstruale în ansamblu și ajută la reglarea sistemului hormonal.



SĂNĂTATEA ARTICULAȚIILOR

Inflamația poate cauza distrugerea cartilajului și a țesutului articulațiilor, provocând dureri articulare și imobilitate. Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației, ameliorează durerea de la nivelul articulațiilor și previn apariția altor boli degenerative la nivel articular.

Conform studiilor clinice, s-a demonstrat că după un tratament de 7 zile cu ulei de krill 19% din pacienți au simțit o reducere a inflamației, 29% au avut parte de ameliorarea durerilor, 20% și-au recăpătat din mobilitate, iar 23% au simțit o îmbunătățire general față de starea anterioară.



INDEXUL OMEGA-3

Unul dintre factorii care estimează starea de sănătate a corpului este reprezentată de cantitatea de acizi grași Omega-3 încorporată în celule, țesuturi și organe. Indexul Omega-3 poate fi definit drept concentrația combinată de EPA și DHA ca procent din acizii grași totali din celule roșii.

Studiile clinice au demonstrat că valoarea ideală pentru Indexul Omega-3 se află undeva între 8% și 12%. Un index scăzut a fost corelat cu boli cardiovasculare de diverse forme, un risc crescut de depresie, declin cognitiv, apnee și osteoporoză.

Recoltare si sustenabilitate



  Uleiul de Krill este recoltat dintr-o zonă controlată și precis identificată din Antarctica. Krill-ul este o sursă durabilă de Omega-3 datorită reglementărilor multiple în ceea ce privește recoltarea sa, a numărului mare de indivizi din specie și a limitărilor pentru capturarea acestora: mai puțin de 1% din biomasa totală este recoltată.



  Comparativ cu uleiul de pește, uleiul de Krill este în mod natural mai pur, fără metale grele și toxine, deoarece krill-ul se află la baza lanțului trofic.



  Krill-ul un crustaceu asemănător creveților, reprezintă o sursă de proteine și substanțe nutritive extrem de prolifică, ce nu conţine toxine, metale grele şi pesticide, spre deosebire de peştii mari, din care se extrage de regulă Omega-3.


Calitatea uleiului de Krill din KRILL OIL Supreme Omega 3 este garantată și de sursa de proveniență a acestuia. Krill-ul este recoltat din cele mai curate ape ale Pământului, printr-un proces special și bine reglementat, ecologic, ce asigură recoltarea doar a speciei de krill și previne degradarea indivizilor.



Recoltare Ecologică și Procesare la Bord


  • • Previne moartea speciilor non krill
  • • Previne descompunerea și degradarea krill-ului, fapt care duce la o calitate superioară a uleiului de Krill
  • • Salvează energie prin eliminarea transportării de krill înghețat neprocesat

 

 Produs Notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr AA 10747/24.07.2017

 

 

 

Adjuvant în:

În medicina din Vest, Ginsengul Siberian este mult apreciat pentru proprietățile sale „adaptogene”. Cercetările moderne au arătat că Ginsengul Siberian stimulează rezistența la stres și de aceea este acum utilizat pe scară largă și ca tonic în momentele de stres și de presiune. Consumul regulat de Ginseng Siberian întărește vigoarea, îmbunătățește memoria și crește longevitatea.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide

Curcumin95 C3 complex joacă un rol important în tratarea bolilor neurodegenerative. 

Alzheimer reprezintă cel mai frecvent tip de demență presenilă și senilă. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, la nivel mondial, 5% dintre bărbați și 6% dintre femei cu vârste de peste 60 de ani sunt afectați de Alzheimer.

Sunt multe studii științifice care demonstrează că Curcumin95 C3 complex are efecte benefice în cazul persoanelor diagnosticate cu Alzheimer şi simptome de demenţă, unul dintre ele fiind un studiu condus în cadrul departamentului de neurologie a Spitalului General Kariya Toyota (Kariya Toyota General Hospital, Kariya City, Aichi, Japan) din Japonia.

Studiu: Zhang L. et al. (2006). J. Alzheimers Dis. 10(1):1-7)

Studiul a avut ca subiecți pacienţi cu Alzheimer şi simptome de demenţă severă. Toţi manifestau iritabilitate, nervozitate, agitaţie, apatie, iar doi dintre ei mai sufereau şi
de incontinenţă urinară. Acestora li s-a prescris Curcumin95 C3 complex timp de 12 săptămâni. Efectele benefice au apărut imediat la toți pacienții investigați, observându-se îmbunătăţiri ale simptomelor şi fără a se înregistra efecte adverse. După 1 an de tratament s-au putut observa următoarele: pacienţii şi-au recunoscut rudele, iar simptomele de demenţă de comportament şi psihică nu s-au mai înregistrat. Aceste cazuri demonstrează că tratmentul cu Curcumin95 C3 complex în cazul persoanelor cu Alzheimer cu simptome de demenţă de comportament şi psihică este benefic dacă este utilizat corespunzător, pe termen lung. Curcumin95 C3 complex este sigur, nu are efecte adverse, chiar și în doze de până la 8000 mg/zi.

Ultimele studii demonstrează efectul Curcumin95 C3 complex în prevenirea Alzheimerului, pentru care medicina din Vest nu are încă un tratament.

Imaginile din dreapta sunt ilustrative în acest sens. În partea stângă este o secțiune în creierul unui șoarece de laborator cu plăci amiloide vizibile ca puncte oranj. În partea dreaptă, este secțiunea creierului unui șoarece tratat cu Curcumin95 C3 complex. După cum se poate vedea, plăcile amiloide sunt diminuate semnificativ la șoarecele care a consumat Curcumin95 C3 complex. Alte imagini din același studiu arată plăcile amiloide (evidențiate cu roșu) de-a lungul vaselor de sânge din creier. Așa cum se poate observa în imaginile din stânga, respectiv în partea dreaptă, aceste plăci sunt diminuate după tratamentul cu Curcumin95 C3 complex, evidențiind rolul acestuia atât în prevenirea cât și în tratarea Alzheimerului.

 

 
Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină

Piperina, principalul alcaloid ce se găseşte în piper, este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii ce pot inhiba dezvoltarea celulelor tumorale. 

Piperina potențează efectele neuroprotectoare ale Curcumin95 C3 complex atât împotriva bolii Alzheimer, cât și împotriva altor tulburări cognitive și procese neurodegenerative.

Folosită împreună cu Curcumin95 C3 complex, piperina îmbunătățește cu peste 2.000% absorbția în sânge și biodisponibilitatea curcuminoidelor, potențând astfel foarte mult efectele Curcuminului.

Spirulina (Spirulina Platensis) standardizată cu 60% proteine 

Aproape 70% din greutatea totală uscată a Spirulinei este formată din proteină
completă
, iar restul este format, în mare parte, din acizi grași esențiali. Spirulina este bogată în vitamine, minerale și antioxidanți și conține cantități semnificative din următoarele elemente nutritive de bază: proteine (toți aminoacizii biologic activi), minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, zinc), vitamine (Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, C, E și K), grăsimi bune”.

Spirulina protejează creierul împotriva radicalilor liberi prin creșterea activității a două enzime: catalaza și glutation peroxidaza (GPx). Aceste enzime pot continua neutralizarea radicalilor liberi atâta timp cât acestea sunt alimentate cu vitaminele și mineralele de care au nevoie. S-a observat că la persoanele la care aceste enzime funcționează în mod corespunzător, creierul este mult mai rezistent la procesul de îmbătrânire.

Beneficiile Spirulinei sunt semnificative și în cazul persoanelor cu Alzheimer, Spirulina reducând nivelurile de proteine de beta-amiloid din creier. Persoanele ce suferă de Alzheimer au concentrații destul de mari ale acestei proteine, ce se acumulează în plăci și duc la pierderi de memorie și alte probleme grave. S-au realizat teste de memorie și funcționare a creierului, iar subiecților li s-a administrat Spirulină. Testele au demonstrat scor mai mare, demonstrând o memorie mai bună la cei care au consumat Spirulină.

De asemenea, s-a demonstrat că Spirulina contribuie la reducerea leziunilor creierului legate de accident vascular cerebral. Efectele antiinflamatorii ale acestei alge sunt vitale în cazul persoanelor ce suferă atac vascular cerebral, deoarece permit sângelui să ajungă mai ușor la celulele creierului, reducând astfel moartea celulelor neuronale.

 

 

 


Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr. 9919/15.12.2015.


*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Compoziție

Compoziție per 1 capsulă Supreme Krill


KRILL OIL ULEI CONCENTRAT          590 mg   
•acid eicosapentaenoic (EPA) - acid gras din Omega-3          89 mg   
•acid docosahexaenoic (DHA) - acid gras din Omega-3          41 mg   
•fosfatidilcolină          283 mg   
•colină          41 mg   
•astaxantină          50 mcg   
•fosfolipide          330 mg   

Compoziție per 1 capsulă Ginkgo Curcumin:

Ginkgo Biloba extract 50:1 standardizat cu 24% ginkgoflavonoide și 6% ginkgolide                    80 mg  
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)                      70 mg  
Spirulină  (Platensis) standardizată cu 60% proteine                       70 mg  
Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1                          60 mg  
Chlorella   (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu 50% proteine                60 mg  
Curcumin95 C3 Complex  (Curcuma longa) extract 64:1 standardizat cu 95% curcuminoide                             40 mg  
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină                   10 mg  

Administrare

Administrare Supreme Krill:                                   1 capsulă                   pe zi                                 

Se recomanda 3 capsule pe zi in tratement pentru scaderea colesterolului mărit.

Fiind o sursă superioară de Omega 3 se recomandă o doză de 1-2 capsule pe zi.

Administrarea se va face dimineata pe stomacul gol sau cu minim 30 de minute inainte de mesele principale.

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauţii: A se administra cu prudență persoanelor care prezintă tulburari de coagulare a sângelui sau urmează să li se efectueze o intervenție chirurgicală.

Contraindicaţii: A nu se utiliza de către femeile gravide și de persoanele alergice la pește și crustacee.

Administrare Ginkgo Curcumin95                                   câte 1 capsulă                  pe zi                                 

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții:Nu se cunosc


Contraindicaţii: Nu se cunosc

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: Supreme KRILL Omega3 + Ginkgo Curcumin 95

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating