Termeni și Condiții

 

Utilizarea site-ului www.herbagetica.ro implică acceptarea unor termeni, pentru folosirea acestuia în cele mai bune condiții.

Acest site este administrat de către SC HERBAGETICA SRL, cu sediul în Podu Olt, Hărman, Str. Florilor nr. 1085 bis, Jud. Brașov, J08/2334/2007, RO 22314691.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚILOR

SC Herbagetica SRL nu răspunde de nicio pierdere, cost, cheltuială sau altă răspundere, în cazul în care acestea sunt cauzate în mod direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.

Toate produsele prezente pe acest site pot fi comandate în limita stocului disponibil.

SC Herbagetica SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. 

Cei care accesează/ vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări: să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. 

 

IMPORTANT

Toate informațiile de pe acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Nu folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Aveți obligația de a citi cu atenție tot prospectul. Dacă aveți sau credeți că aveți  afecțiuni medicale sau suferiți  vreo boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru achizitionarea de produse de pe site-ul herbagetica.ro, aveți la dispoziție 2 modalități de plată:

  1. Numerar sau ramburs la primirea coletului: se va achita contravaloarea comenzii la curier în momentul primirii coletului la adresa specificată de dumneavoastră.
  2. Plata online cu cardul: se poate realiza plata online cu cardul, în condiții de siguranță deplină
  • Plata se realizează în condiții de siguranță maximă prin intermediul serviciului de plăți: plationline, fără a se percepe vreun comision suplimentar
  •  Cardurile acceptate pentru plată sunt: Visa și Mastercard
  •  În momentul în care este selectată această metodă de plată, veți fi direcționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde veți introduce datele cardului cu care efectuați plata. Aceste date sunt confidențiale și vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului dumneavoastră.
  • Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele herbagetica.ro. 

 

INFORMAȚII DESPRE POLITICA DE RETURNARE ȘI RAMBURSARE

- Anularea tranzacției:

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare/comandă este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

 - Rambursarea/ restituirea tranzacției:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la acceptarea returului.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial.

În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea SC Herbagetica SRL, nu doar cele comandate de către client.

Acestă clauză se aplică conform O.U.G. nr. 34/2014 în cazul achiziționării de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Puteți solicita returul produselor în următoarele situații:

1. Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul www.herbagetica.ro

2. Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut

3. Produsele v-au fost livrate greșit sau nu în totalitate conform facturii

  Toate sesizările de mai sus trebuie făcute în maximum 48 de ore de la primirea coletului, pe adresa de e-mail: comenzi@herbagetica.ro.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 Puteti solicita returul produselor în următoarele situații:

1. Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul www.herbagetica.ro

2. Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut

3. Produsele v-au fost livrate greșit sau nu în totalitate conform facturii

  Toate sesizările de mai sus trebuie făcute în maximum 48 de ore de la primirea coletului, pe adresa de e-mail: comenzi@herbagetica.ro

 

 METODE ȘI CONDIȚII DE LIVRARE

Produsele comandate se livrează în toată țara, prin intermediul serviciului de curierat Cargus. Coletul dumneavoastră va fi livrat prin curier în termen de 2-4 zile lucrătoare după validarea comenzii*. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

Nu exista comandă minima pentru achiziționarea de produse de pe site-ul herbagetica.ro.

Pentru toate comenzile se aplică un cost de transport în valoare de 11 lei (tva inclus). În cazul în care valoarea comenzii este mai mare de 120 de lei, transportul este GRATUIT.

În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

*Timpul de livrare al coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse sau a perioadelor sărbătorilor legale.

 

LIVRARE INTERNAȚIONALĂ:

Acum te poți bucura de beneficiile produselor Herbagetica și în afara țării!

Pentru că ne dorim ca puterea extractelor standardizate Herbagetica, să ajungă la persoanele care au nevoie oriunde s-ar afla, am implementat serviciul de livrare internațională în țările din Europa.

Acum poți comanda produsele preferate direct la tine acasă, în: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Spania, Ungaria.

  

Ce trebuie să faci pentru a plasa o comandă cu livrare internațională?

  •  Alege produsele preferate și adaugă-le în coșul de cumpărături.
  • Completează datele de livrare: numele destinatarului, numărul de telefon, adresa completă, țara unde va avea loc livrarea și finalizează comanda.

 

*În cazul în care plasezi comanda pe site, iar destinatarul este altă persoană, este important să completezi datele acestuia de contact (adresă completă și număr de telefon), pentru a putea fi contactat și a intra în posesia produselor.

 MODALITATE DE PLATĂ LIVRARE INTERNAȚIONALĂ:

Singura modalitate de plată disponibilă pentru livrarea internațională este cea cu cardul (VISA sau MASTERCARD).

Costurile de livrare pentru țările din Uniunea Europeană sunt următoarele:

Nr.

Țara în care are loc livrarea (timp de livrare-zile lucrătoare)

Preț transport 

1

Bulgaria (2-4), Ungaria (2-3)

77 Ron

2

Austria (3), Belgia (5), Cehia (4), Danemarca (4-5), Franța (5), Germania (3-5), Grecia (4-5), Irlanda (5), Italia (4-5), Marea Britanie (5), Olanda (5), Polonia (4), Spania (5), Portugalia (5)

82 Ron

3

Elveția (4)

125 Ron

4

Serbia (4)

130 Ron

Prețurile includ TVA.

Costurile sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1 kg. Pentru coletele mai mari, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: comenzi@herbagetica.ro  pentru a afla costul exact de transport.

Livrarea internațională se face exclusiv prin curierul UPS, iar durata transportului este diferită în funcție de țara în care are loc livrarea. Informațiile despre durata de livrare pot fi găsite în tabelul de mai sus – cifrele din paranteză reprezintă durata estimativă de livrare.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC HERBAGETICA SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrării produselor şi sunt comunicate numai de către Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail comenzi@herbagetica.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Confidentialitatea datelor

1.1 Prin accesarea aplicatiei Facebook "Aboneaza-te la Newsletter-ul Herbagetica" intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul concursului, compania S.C. Herbagetica SRL, va solicita dumneavoastra, in calitate de utilizator, urmatoarele informatii necesare organizatorului pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) numele si prenumele dvs., (b) adresa de e-mail valida.

1.2 Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra si a va informa periodic asupra promotiilor la produsele, precum si comunicari viitoare despre oferte si concursuri accesabile de pe https://www.facebook.com/herbagetica/ .

1.3 Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: - nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate. - nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control etc) - va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

2.4 Intelegeti si sunteti de acord ca organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produsele, ofertele si promotiile www.facebook.com/herbagetica. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite.

2.4 Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii campaniei "Aboneaza-te la Newsletter-ul Herbagetica". Organizatorul va afisa orice modificare a prezentului document pe www.herbagetica.ro/politici.