QUality meDAL Health pentru ALERGONAT de la Herbagetica

Produsul Alergonat de la Herbagetica câștigă medalia Quality Medal Health de la organizația elvețiană ICERTIAS - International Certification Association GmbH.

Premiul QUDAL pentru calitate este acordat produsului Alergonat de la Herbagetica în urma studiului de piață independent QUDAL – QUality MeDAL.  Acest studiu a fost realizat în România, în lunile iulie și august 2016, pe un eșantion de 1200 de persoane. 

Produsul Alergonat de la  Herbagetica reprezintă o formulă inovativă, 100% naturală, ce are în componența sa extracte din plante cu o puternică acțiune antiinflamatoare, antihistaminică şi imunomodulatoare, care ajută organismul să facă faţă agresiunilor fizice şi biologice din mediul extern. Acestea sunt: Trei-frați-pătați, Lemn-dulce, Acerola, Cicoare, Urzică, Coada-calului, Anghinare. 

Calitatea superioară a produsului Alergonat este susținută în primul rând de efectele terapeutice puternice și rapide asupra organismului. Acestea au la bază extracte standardizate, cele mai eficiente forme de administrare a unei plante medicinale. Spre deosebire de simpla pulbere din plante, extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid de absorbit de către organism. Astfel, formula Alergonat este net superioară din punct de vedere al efectelor benefice și al rapidității de vindecare față de alte produse de pe piață.
Mai mult decât atât, extractele standardizate din componența Alergonat, provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active atât în laboratoarele proprii, cât și în cele independente, garantând calitatea și eficiența acestor substanțe.

Alergonat de la Herbagetica este un produs 100% natural. Acesta nu conține substanțe de sinteză, eliminând astfel riscul unor reacții secundare asupra organismului (ce apar în urma administrării medicamentelor de sinteză).

Extractele standardizate din componența produsului Alergonat, atent selecționate și studiate, sunt recunoscute drept cele mai eficiente remedii ce modulează imunitatea, dar fără a o reduce, ci din contră, stimulând capacitatea naturală de apărare a organismului. Formula Alergonat este de un real ajutor pentru a mobiliza organismul să lupte eficient împotriva diferiților factori alergeni din mediul extern.   

 

  • Extractul de Trei-fraţi-pătaţi 4:1 este cel mai puternic antialergic natural, eficienţa sa fiind observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.), precum şi în cazul bolilor autoimune, în dermatita atopică. Extractul de Trei-frați-pătați reglează sistemul imunitar şi diminuează frecvența și intensitatea episoadelor alergice.
  • Extractul de Lemn-dulce standardizat cu 12% glicirizină, este cunoscut drept „cortizonul natural”, datorită uimitorului său efect antiinflamator şi antialergic, care îl recomandă în toate afecţiunile în care este implicat sistemul imunitar.
  • Extractul de Acerola, standardizat cu 17% Vitamina C naturală, este un foarte bun antihistaminic, ajutând la reglarea activităţii sistemului imunitar. 
  • Extractul de Cicoare 4:1 are efect antialergic, fiind şi un puternic depurativ natural, care ajută la eliminarea toxinelor din organism şi normalizarea reacțiilor sistemului imunitar. Cicoarea favorizează dezvoltarea bacteriilor prietenoase şi îmbunătăţeşte producţia de celule ale sistemului imunitar.
  • Urzica are un conținut bogat de antihistaminice naturale, foarte eficiente în tratarea diverselor tipuri de alergii. 
  • Coada calului, planta cu cele mai puternice efecte diuretice are rol antiseptic şi antimicrobian. 
  • Anghinarea are o acţiune detoxifiantă puternică, accelerând tranzitul şi eliminând toxinele din organism