CARTILAJ de RECHIN

30 capsule

In stoc

Menţine articulaţiile în condiţii optime de funcţionare, radioprotector, chemoprotector, imunostimulator

1700 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere

Datorită multiplelor minerale conţinute, Cartilajul de Rechin este o sursă naturală pentru întreţinerea şi funcţionarea în parametri normali a muşchilor, oaselor şi a celulelor organismului. 

 

 

Contribuie la:

  • menţinerea sistemului osteoarticular în condiţii optime de funcţionare 

-   reduce inflamaţia şi durerile articulare
-   asigură lubrifierea articulaţiilor
-   stimulează producţia de colagen
-   reduce efectele traumatismelor musculare, sinoviale şi articulare

  • întărirea sistemului imunitar

-   stimulează producerea de interferon
-   stimulează activitatea limfocitelor B şi T, a celulelor NK, care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus

  • stimularea factorului de necroză tumorală

-   inhibă vascularizarea tumorilor şi înmulţirea celulelor maligne 

  • stimularea apoptozei celulelor tumorale
  • potenţarea acţiunii tratamentelor oncologice clasice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare severe  

 

Cartilajul de Rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic, foarte rezistent, care alcătuieşte „structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este bogată în condroitină, o substanţă extrem de eficientă în diversele forme de reumatism degenerativ, care ajută la refacerea articulaţiilor şi le redă mobilitatea. Potrivit unor studii realizate în Franţa, care au avut ca subiecți persoane cu artrită şi osteoartrită, după 3 luni de administrare a cartilajului de rechin, durerea şi rigiditatea articulaţiilor au fost reduse semnificativ.

Cartilajul de Rechin are câteva proprietăţi medicinale cu totul extraordinare, asa cum vom vedea în cele ce urmează.

Adjuvant în: 


Cartilajul de Rechin un adjuvant preţios în boala canceroasă:


Studiile detaliate, cu privire la acţiunea antitumorală a Cartilajului de Rechin, au arătat că acesta acţionează pe nu mai puţin de trei căi, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer să învingă această afecţiune:

1. Prin stimularea sistemului imunitar
2. Prin împiedicarea vascularizării tumorilor
3. Prin inducerea morţii programate a celulelor tumorale – fiecare celulă a organismului uman are o durată de viaţă limitată, după care se autodistruge (mecanism numit apoptoză), fiind înlocuită de o celulă tânără. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcţionează, însă prin administrarea cartilajului de rechin, ele reintră în normal, fiindu-le indusă aşa-numita „moartea programată”.

Cartilajul de Rechin şi imunitatea:

Deşi nu au oase şi ca atare nici măduvă osoasă, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit că rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai puţin vulnerabile la cancer), sunt extrem de rezistenţi la infecţii şi rănile lor se vindecă foarte repede şi fără complicaţii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de apărare al organismului foarte puternic. „Sediul” fenomenalei capacităţi de apărare a rechinilor este chiar în cartilajul lor, care administrat animalelor a avut asupra imunităţii acestora efecte fenomenale şi, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a observat la şoarecii bolnavi de cancer că nivelul de celule ale sistemului imunitar creşte mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B şi T, mai ales) sunt produse în număr mult mai mare.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA Notificare nr. AA 4264/24.11.2010.

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Compoziție

Compoziție per 1 capsulă:

Cartilaj de rechin standardizat cu 4% condroitină                                                     500 mg  

Administrare

Administrare adulți                                    1 capsulă                   de 4 ori pe zi                                             

Administrare copii                                      1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                             

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații: A se administra cu prudenţă copiilor, precum şi femeilor însărcinate sau care alăptează.

Păreri

Tudor M:
Rating
"Am probleme reumatice din tinerete. In fiecare an merg la tratamente balneare si nu numai. Au efect dar pe termen scurt din pacate.
Am zis sa incerc Cartilaj de Rechin in paralel cu celalalt tratament.
Am increderea in produsele Herbagetica, nu e prima data cand le folosesc!" (Adaugat la data 17.06.2015)
Dana:
Rating
"Am auzit de Herbagetica si m-am documentat despre produse. Am descoperit Cartilajul si l-am cumparat pt bunica mea. Acesta are probleme cu articulatiile.
Il foloseste abia de cateva zile, dar sunt sigura ca se vor vedea si rezultatele in perioada urmatoare!" (Adaugat la data 09.06.2015)
Raluca:
Rating
"Buna ziua, am luat mamei mele Cartilaj de Rechin pt reumatism ca se tot plangea si dupao perioada de timp mi-a zis ca au mai lasat-o durerile si e bun produsul." (Adaugat la data 21.01.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: CARTILAJ de RECHIN

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Scheme de tratament complementare

CARTILAJ de RECHIN

CARTILAJ de RECHIN

2800 LEI

AFA STEM

AFA STEM

7000 LEI

OLIVO FORTE

OLIVO FORTE

1700 LEI