antitumoral


reface articulațiile


imunostimulator

 

CARTILAJ de RECHIN

60 capsule

In stoc

Menţine articulaţiile în condiţii optime de funcţionare, radioprotector, chemoprotector, imunostimulator

2600 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere

Datorită multiplelor minerale conţinute, Cartilajul de Rechin este o sursă naturală pentru întreţinerea şi funcţionarea în parametri normali a muşchilor, oaselor şi a celulelor organismului. 

 

Contribuie la:

  • menţinerea sistemului osteoarticular în condiţii optime de funcţionare 

-   reduce inflamaţia şi durerile articulare
-   asigură lubrifierea articulaţiilor
-   stimulează producţia de colagen
-   reduce efectele traumatismelor musculare, sinoviale şi articulare

  • întărirea sistemului imunitar

-   stimulează producerea de interferon
-   stimulează activitatea limfocitelor B şi T, a celulelor NK, care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus

  • stimularea factorului de necroză tumorală

-   inhibă vascularizarea tumorilor şi înmulţirea celulelor maligne 

  • stimularea apoptozei celulelor tumorale
  • potenţarea acţiunii tratamentelor oncologice clasice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare severe  

 

Cartilajul de Rechin şi sănătatea articulaţiilor:

Cartilajul de Rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic, foarte rezistent, care alcătuieşte „structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este bogată în condroitină, o substanţă extrem de eficientă în diversele forme de reumatism degenerativ, care ajută la refacerea articulaţiilor şi le redă mobilitatea. Potrivit unor studii realizate în Franţa, care au avut ca subiecți persoane cu artrită şi osteoartrită, după 3 luni de administrare a cartilajului de rechin, durerea şi rigiditatea articulaţiilor au fost reduse semnificativ.

Cartilajul de Rechin are câteva proprietăţi medicinale cu totul extraordinare, asa cum vom vedea în cele ce urmează.

Adjuvant în: 


Cartilajul de Rechin un adjuvant preţios în boala canceroasă:


Studiile detaliate, cu privire la acţiunea antitumorală a Cartilajului de Rechin, au arătat că acesta acţionează pe nu mai puţin de trei căi, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer să învingă această afecţiune:

1. Prin stimularea sistemului imunitar
2. Prin împiedicarea vascularizării tumorilor
3. Prin inducerea morţii programate a celulelor tumorale – fiecare celulă a organismului uman are o durată de viaţă limitată, după care se autodistruge (mecanism numit apoptoză), fiind înlocuită de o celulă tânără. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcţionează, însă prin administrarea cartilajului de rechin, ele reintră în normal, fiindu-le indusă aşa-numita „moartea programată”.

Cartilajul de Rechin şi imunitatea:

Deşi nu au oase şi ca atare nici măduvă osoasă, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit că rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai puţin vulnerabile la cancer), sunt extrem de rezistenţi la infecţii şi rănile lor se vindecă foarte repede şi fără complicaţii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de apărare al organismului foarte puternic. „Sediul” fenomenalei capacităţi de apărare a rechinilor este chiar în cartilajul lor, care administrat animalelor a avut asupra imunităţii acestora efecte fenomenale şi, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a observat la şoarecii bolnavi de cancer că nivelul de celule ale sistemului imunitar creşte mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B şi T, mai ales) sunt produse în număr mult mai mare.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA Notificare nr. AA 4264/24.11.2010.

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Compoziție

Compoziție per 1 capsulă:

Cartilaj de rechin standardizat cu 4% condroitină                                                     500 mg  

Administrare

Administrare adulți                                    1 capsulă                   de 4 ori pe zi                                             

Administrare copii                                      1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                             

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații: A se administra cu prudenţă copiilor, precum şi femeilor însărcinate sau care alăptează.

Păreri

Anda:
Rating
"Mama mea a cazut de pe o scara si s-a lovit destul de tare la sold. I-am cumparat Cartilaj de Rechin si a facut tratament cu acesta timp e 2 luni. Recuperarea a fost mai rapida si durerile au disparut in totalitate." (Adaugat la data 18.07.2016)
Claudia:
Rating
"Bunicul meu se confrunta cu dureri articulare de multa vreme. A inceput sa se simta mult mai bine de cand ia Cartilaj de Rechin. Il Ia de o luna de zile si deja durerile s-au diminuat." (Adaugat la data 01.07.2016)
Andrada:
Rating
"Datorita opertatiei de apendicita, am fost nevoita sa stau la pat o perioada mai lunga de timp. Mi-am refacut foarte bine mobilitatea articulatiilor cu ajutorul Cartilajului de Rechin" (Adaugat la data 29.06.2016)
Delia:
Rating
"Acum mai bine de un an mi-am rupt mana. Dupa perioada de recuperare mana tot umflata era si durerile erau mari. Am aflat de acest produs si am facut o cura de 3 luni urmand instructiunile de pe ambalaj. Pot spune drept ca mana nu mai este umflata si durerile au trecut. Pe langa asta simt ca incheieturile imi sunt mai intarite si pot face mai multa miscare fata de dinainte." (Adaugat la data 14.07.2015)
Dana:
Rating
"Am inceput sa-l folosesc de 1 luna, asta dupa ce mi-am facut analize si test pt osteoporoza si rezultatele eâau iesit la limita. Incep sa ma simt din ce in ce mai bine.
Recomand!" (Adaugat la data 19.06.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: CARTILAJ de RECHIN

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Scheme de tratament complementare

AFA STEM

AFA STEM

12400 LEI

OLIVO FORTE

OLIVO FORTE

2600 LEI

CARTILAJ de RECHIN

CARTILAJ de RECHIN

1500 LEI