regenerarea țesuturilor cartilaginoase


conține Cartilaj de Rechin

 

ARTICULAR STEM 60 + 10 CADOU

Pachetul tau 60 capsule + 10 capsule

In stoc

Stimulează refacerea ţesuturilor cartilaginoase din articulaţii, creşte mobilitatea articulară, calmează durerea

5600 LEI

4700 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere

Formula Articular Stem - Alga AFA organică în asociere cu Cartilaj de Rechin, Extract de Coajă de salcie, Chlorella şi Spirulină, a fost concepută pentru a reface ţesutul cartilaginos din articulaţii şi pentru a reduce durerile articulare. 

Contribuie la:

  • stimularea producţiei de Celule Stem 
  • -  pigmenţii verzi şi albaştri din compoziţie stimulează producţia de Celule Stem  
  • stimularea refacerii ţesuturilor cartilaginoase din articulaţii
  • -   polizaharidele determină migrarea Celulelor Stem acolo unde este nevoie pentru regenerarea ţesuturilor afectate din articulaţii
 • creşterea mobilităţii articulare

 • reducerea inflamaţiilor articulare
 • -  reduce inflamaţiile datorită conţinutului ridicat de salicilat din coaja de salcie
    • calmarea durerii 

    • combaterea proceselor degenerative de la nivelul articulaţiilor
    • - protejează cartilajele, tendoanele, ligamentele
     - stimulează procesul de refacere a lichidului intra-articular
     - stimulează sinteza de colagen ceea ce ajută la refacerea ţesuturilor afectate de artrită şi alte boli articulare
   • absorbţia şi menţinerea concentraţiei normale de Calciu şi Fosfor

   • eliminarea metalelor grele şi toxinelor din organism

 

Cartilajul de Rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic şi foarte rezistent care alcătuieşte “structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. 

Această pulbere este foarte bogată în condroitină şi glucozamină, două substanţe extrem de eficiente în diversele forme de reumatism degenerativ, ajutând la refacerea articulaţiilor şi redându-le mobilitatea. De asemenea, cartilajul de rechin conţine o cantitate crescută de Calciu şi Fosfor ceea ce îl face util în tratarea bolilor de oase. Printre beneficiile pe care le oferă cartilajul de rechin se numără stimularea proceselor de refacere a ţesutului conjunctiv, contribuind astfel la reducerea inflamaţiilor.

Articular Stem are la bază stimulatori 100% naturali de Celule Stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutică Alga AFA. 

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Ajută la refacerea ţesutului de colagen din articulaţiile afectate de procesele degenerative specifice diverselor forme de artrită şi altor boli articulare. Celulele Stem au capacitatea de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferenţiate, putând să reînnoiască şi să refacă ţesuturi afectate. Există un singur loc în lume unde Alga AFA creşte în cantităţi suficiente şi cu proprietăţile terapeutice optime: lacul Klamath, SUA. După decenii de cercetări şi încercări, alga AFA nu a putut fi cultivată în alte locuri, apa acestui lac vulcanic conţinând minerale care ajută la creşterea şi dezvoltarea algei.

Alga AFA conţine 12 vitamine, 27 minerale naturale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. În plus, este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi betacaroten. Alga AFA mai conţine şi bioflavonoizi, acid ribonucleic, enzime care previn îmbătrânirea, seleniu.

Adjuvant în:

  • artrită
 • reumatism degenerativ (termeni sinonimi: osteoartrită sau osteoartroză)
 • polimialgie reumatică
 • poliartrita reumatoida
 • artrită psoriazică
 • bursită
 • tendinită

 

Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (comparativ cu vitaminele sintetice ce prezintă un nivel de absorbție între 5%-25%).

Extractul de Coajă de salcie este cunoscut drept aspirină naturală, organică, având efecte antiinflamatoare şi antireumatismale datorită conţinutului de peste 25% salicină, un real ajutor în cazuri de osteoporoză, reumatism sau luxaţii.

Chlorella conţine o cantitate uriaşă de clorofilă şi are peste 20 de vitamine şi minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B5, B6,  B12, E şi K, biotina, inositol, acid folic). Chlorella are proprietăţi antiinflamatoare importante, fiind un bun adjuvant în inflamaţiile cronice şi acute.

Spirulina, datorită acizilor graşi pe care îi conţine, ajută la atenuarea artritei şi osteoporozei. Spirulina are capacitatea de a împiedica inflamarea şi degenerarea ţesuturilor cartilaginoase de la nivelul articulaţiilor, fiind astfel un real ajutor în cazul poliartritei reumatoide. Spirulina este o microalgă extrem de bogată în fier, betacaroten, vitamine, minerale şi oligoelemente.


Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5229 / 2011.

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Compoziție

Compoziție per 1 capsulă:

Cartilaj de rechin  standardizat cu 4% condroitină                                          150 mg  
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)                                  100 mg  
Coajă de Salcie (Salix alba) extract cu peste 25% salicină                                                                    110 mg  
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine                  20 mg  
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine                20 mg  

Administrare

Administrare                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                 

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații:A se administra cu prudență femeilor însărcinate care alăptează, persoanelor cu sensibilitate la aspirină, precum și în caz de afecțiuni de coagulare a sângelui, afecțiuni renale și hepatice severe.


Conține substanțe cu potențial alergenic.


Contraindicat în hipercalcemie.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: ARTICULAR STEM 60 + 10 CADOU

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating